Praktische info

Hieronder vindt u alle praktische informatie op een rij. We hopen op mooi weer! Mocht er een drupje regen vallen, dan vragen wij u geen paraplu’s te gebruiken, maar eventueel een poncho mee te nemen.

Parkeren

Let op: er is beperkt parkeerruimte. Kom zoveel mogelijk op de fiets.

Wij raden u aan – en doen een nadrukkelijk verzoek – om indien mogelijk per fiets te komen. Voor de fietsers wordt er ter hoogte van Oude Rijksweg 436 (kerkgebouw HHG) een fietsenstalling ingericht.

Bezoekers die per auto komen moeten rekening houden met beperkte mogelijkheden in de nabijheid van de locatie. De hoofdlocatie voor parkeren is een parkeerterrein tegenover de begraafplaats aan de Scholenweg. Deze parkeerplaats is toegankelijk vanaf de J.J. Gorterlaan. Bezoekers vanuit Staphorst worden gevraagd via de Gorterlaan richting Rouveen te rijden. U wordt verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars en parkeerwachters op te volgen.

Wegafsluiting en omleidingsroute

Een aantal wegen worden afgesloten voor verkeer. Omwonenden zijn geïnformeerd. Hieronder vindt u de wegafsluitingen en omleidingsroutes. Hopend op uw begrip!

Deze omleidingsroutes gelden van 8.00 – 18.00 uur. Klik op de afbeelding voor vergroting.

Deze omleidingsroutes gelden van 18.00 – 00.00 uur. Klik op de afbeelding voor vergroting.

 

Toegang terrein

Kom op tijd!

Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis. Er zijn meerdere toegangen tot het terrein. Wij verwachten veel bezoekers die in korte tijd aankomen op het terrein. Daarom zetten wij stewards in om dat in goede banen te leiden. Wij vragen u om de aanwijzingen van de stewards op te volgen.

Mocht het bij één van de ingangen te druk worden dan zullen wij die ingang afsluiten en wordt u naar één van de andere ingangen geleid. Wij raden u aan om op tijd te komen. Wij kunnen niet uitsluiten dat het terrein bij veel bezoekers te vol raakt en wij de ingangen moeten afsluiten.

Het gehele evenement wordt opgenomen en later op TV (RTV Oost) uitgezonden.

Sta-evenement

Geen zitplaatsen

Voor bezoekers zijn er geen zitplaatsen. Wij vragen u om zelf goed af te wegen of u fysiek in staat bent om gedurende het programma te kunnen staan. 

Zitplaatsen
We hebben een beperkt aantal zitplaatsen voor in- en mindervaliden. Hiervoor kon u aanmelden. U heeft alleen toegang op vertoon van de bevestigingsmail.

Update: Het is helaas niet meer mogelijk om hiervoor aan te melden. De bevestigingen voor deze zitplaatsen zijn inmiddels verstuurd.

Niet fysiek aanwezig?
Geen nood. De avond wordt volledig opgenomen en uitgezonden via RTVOost op een later tijdstip!

Geen horeca

Alleen verkoop vooraf

In de looproutes naar het terrein wordt er voorafgaand (tot 19.15) koffie/thee/frisdrank verkocht door d’Olde Skoele. Tijdens het evenement wordt er geen drank of etenswaren verkocht. Uiteraard kunt u zelf een flesje water o.i.d. meenemen.

Indeling terrein/toiletvoorzieningen

Houd de voertuigenroute vrij!

Rondom het terrein zijn een aantal toiletvoorzieningen. Hieronder ziet u de plattegrond van het terrein. Daarop staat ook de EHBO-post weergegeven. Door het terrein loopt een  route die tijdens het programma wordt gebruikt voor onder andere militaire voertuigen. Deze route moet vrij blijven, ook als calamiteitenroute. Op verschillende plaatsen is een passage. Alleen bij de passages kunt u de route oversteken.